Min Prinsessa!

Som några utav er redan vet har Stumpen varit dålig!
Det hela började för ca 3 veckor sedan, hon var otroligt lös i magen! Bajsade inne på nätterna och mådde inte alls bra! Jag gav henne ris och trodde att allt blev bra! Hon var bra i några dagar men sen blev hon hängig igen! Ville inte gå ut på promenad, ville helst att man skulle bära henne, åt eller drack inte speciellt mycket! Ni som känner stumpen vet att hon aldrig matstrejkat på sina 11 år och att hon hatar att bli buren! Efter att ha varit noga med att spruta in vatten i munnen på henne (för att motverka vätskebrist) Verkade det som att det gav sig! Hon blev sig själv, åt, var med ute och gick och allt var som vanligt! Tills i förrgår när jag tänkte att jag skulle massera henne! Jag hittade då en ganska stor knuta vid halsen på henne! Kände på den mycket och konstaterade ( utav mina hundmassörkunskaper att de ej var en vanligt fettknuta som gammla hundar kan få!) Ringde Hallands djursjukhus, ( gillar egentligen inte dom men dom har ett labb på stället) Ringde dit och förklarade hur det låt till, att jag utbildade mig till hundmasör, att jag kännt en knuta och att jag ville ta prover!!! Fick en tid igårkväll! Vetrinären sa att hon trodde det var en inflammerad Lymfkörtel men att hon inte var helt säker och att hon INTE kunde ta några prover! Jag fick alltså boka en ny tid hos en specialist och betala närmare 500 kronor i grundavgift för att kärringen kanske tror att de e en lymfknuta! Jag skiter i vad hon tror för jag ska VETA!!

Blev otroligt ledsen och besviken för de enda jag ville var att ta dom proverna, och man tänker ju alltid att det ska vara det värsta! Så nu har jag en ny tid på Onsdag när vi ska ta prover, och då kommer jag få betala en till grundavgift innan allt annat ska betalas!
Blev jäkligt sur också för jag förstår inte problemet när jag ringer och säger mitt ärende, jag vill åka dit och ta prover inget annat! Mamma försökte förklara för mig när jag i bilen var helt rasande samtidgt som tårarna var nära att trilla ut, att dom inte bara kan skicka alla till en specialist direkt då hade han fått jobba häcken av sig! Så är de ju tex när vi går till läkarn, först går man till läkarn med foten, sen blir man skickade till en fotspecialist om de e något värre! Jag förstår det! Men om en massör ringder och säger att det inte är muskulärt och blablabla så lovar jag att personen hade fått en tid direkt! Så vad är Hallandsdjursjukhus problem? Aja de e inget att göra åt, men jag e sur för jag missade nästan en halv arbetsdag, mådde otroligt dålig innan vi skulle åka, och fick dessutom betala 500 kr för ingenting alls! Men Självklart e Stumpen värd alla pengar i hela världen om de skulle vara så! Så vi får helt enkelt vänta och se! Tack till alla fina vänner som hör av sig och ringer och kollar så att både jag och Stumpen mår bra! Det värmer! Och som sagt att innan onsdag kan man bara tro, tyvärr tror man ju alltid att det är det värsta som sagt!

Nu till roligare saker! Igår var jag på kräftskiva, otroligt mysigt hade vi! Idag på morgonen gick jag en långrunda med hundarna innan jobbet och kände att jag troligvis var fullare än jag trodde igår! Efter jobbet cyklade jag direkt till friskis och körde ett pass, därefter var det direkt hem och äta för att sen möta upp Fredrika på klubben! Vi byggde upp en liten kombination till våra nybörjare, och jag kände just i det tillfället att de vara bara jag och Fredrika två idioter som tränar agility halv 8 en fredagskväll i regn! Men otroligt bra gick det! Dom har verkligen utvecklats, Liam var otroligt gasad och han springer faktiskt riktigt snabbt nu! Han slarvade lite i slalomen men det viktigaste e att han tycker att det e roligt!
Nu ikväll har jag pratat med Anna på Skype, tänk vilken underbar uppfinning, hon kan sitta i usa och jag här hemma, vi kan prata med varandra, se varande och dessutom e de gratis=)

Nähä nu måste jag gå och lägga mig, imorgon ska vi tävla i kungsbacka! Det ska bli riktigt kul!!!!!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Min Prinsessa!

  1. Reneth skriver:

    Håller tummar och tassar för Stumpen ❤ Kramar från oss och ha en mysig kräftskiva

  2. Anette skriver:

    Det är ju så att har man ett ”vinst” drivande företag VILL man gå med vinst!!!! Eller?
    Hallands Djursjukhus är det…
    Hade jag varit ägare hade jag INTE sänkt priset.. Hade du??
    Sedan vill man givetvis se lite mer angagemang hos personalen.- men hon hade kanske en dålig dag. Eller blivit tvingad till kvällspasset!!

  3. Sanna Gälldin skriver:

    lilla stump; hoppas det inte är nåt allvarligt ❤ tänker på er, ska tänka extra mycket på er på onsdag! KRAM

  4. åhhh hoppas stumpen blir bra ..håller alla tummar!!

    kraaam

Lämna en kommentar