Årets Agilityhund 2014- Brainpool´s Peak Performance ” Liam”

10660693_10152343067070911_1719108765_n

Vet ni hur länge jag väntat på att få skriva detta?? Närmare bestämt i nästan ett år, så nu skriver jag det:
Får jag lov att presentera Årets Agilityhund Medium 2014, Brainpool´s Peak Performance ” Liam
Även Årets Agility Sheltie Medium 2014 och vet ni vad? Jag är så jävla stolt.

Det har hänt mycket saker i mitt liv de senaste åren vilket har gjort att jag ibland har fått prioritera bort vissa stora tävlingar. Genom att prioritera bort stora tävlingar prioriterar man också bort jakten på Årets Agilityhund på något sätt.
Men för ett år sedan bestämde jag mig för att satsa på Årets agilityhund 2014, jag visste att det skulle bli svårt men jag vet också att jag är otroligt envis och drivande när jag bestämt mig för något. Generellt så tycker jag att jag och Liam lyckats toppa formen till de viktigaste tävlingarna detta år men jag tycker också att vi höjt våran lägsta nivå med hästlängder. Genom att göra 7 av 8 felfria lopp på Guldagilityn i Kalmar i somras, vinna 4 av dom, ta 2 andraplaceringar och en tredjeplats blev resan mot Titeln Årets Agilityhund inte lika krävande som jag först trott att den skulle bli. I skrivande stund har vi lite vinter/agility vila i ca 1 vecka till, innan vi börjar förbereda oss inför målen 2015. Ifrån detta året tar vi med oss känslan av att kunna vinna på egen bedrift och att inte behöva leva på andras misstag, och den känslan är fantastisk.
Jag vill också passa på att säga tack till alla er fina människa runt om i landet som hejjat på oss, sagt snälla kommentarer eller som bara funnits där. Det är otroligt roligt att få höra att man är en inspirationskälla för många med mini mediumhundar som känner hopplöshet när dom tvingas tävla mot Sveriges stora mediumhundar. Liam har bevisat för mig och alla andra där ute att det går.
Jag vill även passa på att tacka till alla er som sagt dumma saker om mig och Liam bakom vår rygg i tron om att ingen annan hört, det är ni som sporrar mig och gör att jag hela tiden vill utvecklas och bli bättre.

10617712_10152313709315911_53673050_n Vi sponsras av Royal Canin.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Årets Agilityhund 2014- Brainpool´s Peak Performance ” Liam”

  1. bilancioni skriver:

    Stort grattis! Och kul med blogg! Det måste du fortsätta med. Jag behöver lite inspo för att hitta motivation till min egen träning! 🙂

  2. bilancioni skriver:

    Stort grattis! Och kul med blogg! Det måste du fortsätta med. Jag behöver lite inspo för att hitta motivation till min egen träning 🙂

  3. fridagrimborg skriver:

    grattis fina ni!!!!! Så bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s